Reviews

De verkoop van onze producten gaat fantastisch. Mechanische producten kunnen ook fouten bevatten die niet zichtbaar zijn en er kan altijd iets defect raken. Goede service is belangrijk en daarom kunnen onze klanten hun ervaring delen met andere golfers. Zowel positieve als negatieve commentaren zijn welkom. Schroom niet en publiceer uw ervaring met Kingcaddy.

Reactie plaatsen

Reacties

Laurens
9 maanden geleden

Trolley werkte niet meer zoals het hoort, nieuwe afstandsbediening besteld maar probleem was niet opgelost. Contact gehad met Golf Ted en hebben na het aanhoren van de storing een nieuwe electrische golftrolley opgestuurd en in dezelfde doos de defecte trolley geroutineerd.
Dit was een prima service en waardeer de snelheid waarmee mijn nieuwe trolley is toegestuurd.


16-01-23 De service en support van Kingcaddy is exemplarisch na overname. Wat een verademing. Ik heb wat mankementen met de trolley gehad maar deze werden dankzij een perfecte ondersteuning allemaal tot volle tevredenheid opgelost. Kortom, naast een fantastische trolley ook een fantastisch bedrijf. Hulde!”


05-06-23 Sinds GolfTed het bedrijf KingCaddy heeft overgenomen is de klantenservice substantieel verbeterd. Mijn trolley hield ermee op: de klantenservice was zelfs op vakantie bereikbaar en heeft op afstand alles geregeld. Dus trolley opgestuurd en na de reparatie meteen weer teruggestuurd. Mét het bericht dat de garantie weliswaar was verlopen maar uit coulance er niets is berekend. Dat noem ik nog eens een topservice! Een zeer tevreden klant.”