Problemen met de afstandsbediening:

Trolley stopt zomaar.

Er zit een beveiliging op de trolley als je deze aanstuurt met de afstandsbediening. Als de trolley 40 seconden lang geen commando (links, rechts, voor- of achteruit) ontvangt, dan stopt de trolley vanzelf. Als je het contact verliest omdat de batterijen leeg zijn of afstandsbediening in de zak stopt en een plooi een knop indrukt, kan de trolley gaan rijden. Ben je slecht ter been en kan je de trolley niet meer inhalen, dan stopt het vanzelf na 40 seconden. Advies is om op lange rechte stukken af en toe de snelheid aanpassen of even naar links en rechts te sturen. Meestal doe je dit vanzelf al.

De bochten gaan te snel:

Als de knop voor links of rechts wordt ingedrukt, stopt een wiel en de andere gaat iets sneller vooruit. Hoe langer deze knop wordt ingedrukt, hoe sneller het wiel gaat draaien. Dan trekt het de trolley te veel om. Dit kan ook gebeuren als je de knop 2 of 3 keer snel achter elkaar indrukt. Advies is om de knop een snelle klik te geven even wachten en daarna weer een klik. Oefening baart kunst en dat geldt hier ook voor.

Geen contact meer met trolley na 10 meter:

Er zitten 2 batterijen in de afstandsbediening. Na verloop van tijd worden de batterijen zwakker en dus ook het signaal naar de trolley. Dat betekent dat het contact naar elkaar geen lange afstanden meer kan overbruggen. Nu is 10 meter een grote afstand om de trolley voor je uit te laten rijden, houd dit veel korter.